• Znojemská 1612, 691 23 Pohořelice - Areál bývalých kasáren
  • +420 777 909 087, +420 602 501 168

Ochrana osobních údajů a jejich zpracování

Vámi poskytnuté osobní údaje, které jste uvedli při potvrzení koupě vozidla nebo vyplnili v kontaktním formuláři na webových stránkách www.autocentrumpohorelice.cz , budou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Prodávající, jakožto správce údajů, tímto prohlašuje, že s veškerými osobními údaji získanými z titulu plnění smlouvy a pro účely plnění předmětu smlouvy, bude zacházet pouze v souladu s výše uvedenými předpisy. Prodávající je zejména povinen zajistit, aby k získaným osobním údajům neměly přístup nepovolané osoby, prodávající nebude osobní údaje dále rozšiřovat a využívat je v rozporu s jejich účelem, osobní údaje budou zpracovány pouze pro účely plnění předmětu smlouvy. Osobní údaje budou uchovávány a zpracovávány v nezbytném rozsahu a po nezbytně dlouhou dobu, nejdéle do skončení trvání závazkového vztahu mezi prodávajícím a kupujícím.

Kupující, jakožto subjekt osobních údajů, má právo na přístup k těmto osobním údajů, dále má právo na opravu osobních údajů, právo na vysvětlení a informaci o tom, jaké osobní údaje o něm prodávající shromažďuje. V případě, že prodávající uchovává a zpracovává osobní údaje kupujícího po uplynutí právního důvodu pro jejich zpracování, má kupující právo na výmaz těchto osobních údajů.

O nás

Jsme stále se rozvíjející firma, působící na trhu jíž více než 10let. Zabýváme se nákupem a prodejem ojetých automobilů, kterých máme v aktuální nabídce více než 200. Díky modernímu zázemí naší společnosti a kompletně vybavenému autoservisu Vám nabízíme se zárukou kvalitní a prověřené vozy.

Otevírací doba

Stačí kontaktovat naše prodejce na tel. čísle 777909087, 601568692, kde si můžete vybraný vůz zarezervovat, zjistit o něm veškeré informace, popřípadě i získat nabídku financování a pojištění
a následně se domluvíme na ukázce Vámi vybraného vozu.

Kontakt

Navštivte nás

© 2015 - 2020 Autocentrum Pohořelice.

Web by VášITservis