• Znojemská 1612, 691 23 Pohořelice - Areál bývalých kasáren
  • +420 777 909 087, +420 601 568 692

Ochrana osobních údajů a jejich zpracování

Vámi poskytnuté osobní údaje, které jste uvedli při potvrzení koupě vozidla nebo vyplnili v kontaktním formuláři na webových stránkách www.autocentrumpohorelice.cz , budou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů.

Prodávající, jakožto správce údajů, tímto prohlašuje, že s veškerými osobními údaji získanými z titulu plnění smlouvy a pro účely plnění předmětu smlouvy, bude zacházet pouze v souladu s výše uvedenými předpisy. Prodávající je zejména povinen zajistit, aby k získaným osobním údajům neměly přístup nepovolané osoby, prodávající nebude osobní údaje dále rozšiřovat a využívat je v rozporu s jejich účelem, osobní údaje budou zpracovány pouze pro účely plnění předmětu smlouvy. Osobní údaje budou uchovávány a zpracovávány v nezbytném rozsahu a po nezbytně dlouhou dobu, nejdéle do skončení trvání závazkového vztahu mezi prodávajícím a kupujícím.

Kupující, jakožto subjekt osobních údajů, má právo na přístup k těmto osobním údajů, dále má právo na opravu osobních údajů, právo na vysvětlení a informaci o tom, jaké osobní údaje o něm prodávající shromažďuje. V případě, že prodávající uchovává a zpracovává osobní údaje kupujícího po uplynutí právního důvodu pro jejich zpracování, má kupující právo na výmaz těchto osobních údajů.

O nás

Jsme stále se rozvíjející firma, působící na trhu jíž více než 10let. Zabýváme se nákupem a prodejem ojetých automobilů, kterých máme v aktuální nabídce více než 200. Díky modernímu zázemí naší společnosti a kompletně vybavenému autoservisu Vám nabízíme se zárukou kvalitní a prověřené vozy.

Otevírací doba

  • Pondělí  09:00 - 18:00
  • Úterý  09:00 - 18:00
  • Středa  09:00 - 18:00
  • Čtvrtek  09:00 - 18:00
  • Pátek  09:00 - 18:00
  • Sobota  09:00 - 15:00
  • Neděle  Zavřeno

Kontakt

Kde nás najdete

Copyright © 2017 AutoCentrum Pohořelice

Web by Váš IT servis